Over MM-Lab

M.M.Lab BV

M.M.Lab BV is een onafhankelijk geaccrediteerd laboratorium wat in 1999 is begonnen met haar werkzaamheden. De core business is het uitvoeren van eindcontroles na asbestverwijdering.

Gedurende de loop der jaren zijn er vele laboranten opgeleid om zodoende te voldoen aan het streven van M.M.Lab BV: een veilige situatie creëren van een gebouw of object nadat het asbest is verwijderd conform de vigerende wet- en regelgeving.

Men heeft in eerste instantie kantoor gehouden in Oude-Tonge. Nadat er in de loop der jaren steeds meer klanten zijn bijgekomen is men verhuist naar een locatie nabij de randstad, Oud-Beijerland (onder de rook van Rotterdam). Hier is M.M.Lab BV gevestigd sinds 2007. Vanuit deze locatie worden de diverse laboranten in Nederland aangestuurd door de centrale planning alsmede dat het laboratorium voor monsteranalyses met PLM en SEM-EDS is gevestigd.

Het werkgebied van M.M.Lab BV concentreert zich op de randstad (Rotterdam, Den Haag, Amsterdam). Uiteraard worden er ook vaak genoeg uitstapjes gemaakt naar de locaties hierbuiten voor onze klanten. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door (intern) opgeleide laboranten welke moeten voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit en klantgerichtheid.


Het motto vanuit de directie is dan ook niet voor niks:

‘’Een locatie wordt pas vrijgegeven door een laborant van M.M.Lab BV als hij met zijn eigen kinderen de locatie durft te betreden’’.

Neem contact op

Mocht u meer willen weten over M.M.Lab BV kunt u hier contact opnemen.
U zal dan worden gebeld om een afspraak te maken om een en ander persoonlijk toe te lichten.

 

BTW Nr:NL.8077.42.302.B.01​     KvK:23091478     Algemene voorwaarden MMLab B.V.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]